top of page

Ophalen beeldjes ComingWorldRememberMe niet meer mogelijk

UPDATE alle beeldjes werden ondertussen uitgedeeld. Het is spijtig genoeg niet langer mogelijk om een beeldje op te halen.

Gelieve kennis te nemen van onderstaande voorwaarden:

1. Wie een beeldje afhaalt gaat akkoord met de voorwaarden dat de beeldjes onder geen enkel beding mogen verkocht worden (ook niet in het kader van een actie voor een goed doel). De beeldjes kunnen enkel dienen als persoonlijk aandenken aan het project ComingWorldRememberMe.

2.De beeldjes blijven een integraal onderdeel uitmaken van de land art-installatie CWXRM van Koen Vanmechelen. Buiten de context van de land-art installatie, kunnen de individuele beeldjes dan ook niet voorgesteld of aangeboden worden als individuele kunstwerken. De beeldjes kunnen enkel dienen als persoonlijk aandenken aan het project en mogen ook enkel als individuele aandenken worden gepresenteerd. De publieke opstelling van meer dan 1 beeldje als monument of installatie of het integreren van de beeldjes in andere tijdelijke of permanente kunst installaties is dan ook niet toegestaan zonder de uitdrukkelijk toestemming van de kunstenaar: “CWXRM heeft een bijzondere focus op de toekomst, het samenkomen van de continenten, de vrede. De beeldjes werden opgesteld in combinatie met het grote oer-ei en in de vorm van het Pangea. Installaties met deze beeldjes buiten deze context, los van de andere elementen, worden al snel oorlogsmonumenten. Dit strookt niet met de idee van de oorspronkelijke installatie en moet worden vermeden”, aldus Koen Vanmechelen.

3. Specifieke vragen van steden en musea m.b.t punt 2 worden beantwoord door studio Koen Vanmechelen. info@koenvanmechelen.be

Voor meer praktische informatie zie www.cwrm.be.

Tags:

bottom of page