top of page

Let's get out, Kasteel Ooidonk (BE), 15 JULI 2021 - 17 OKTOBER 2021


De zomer van 2021 wordt er een om grenzen te verleggen! Op 15 juli start een nieuw experiment: een kunstparcours met beelden en installaties in het kasteelpark te Ooidonk en omgeving.


In en om de 17e-eeuwse hoeve op de site Goed de Reables krijgen experimenterende kunstenaars carte blanche. Het kruim van de hedendaagse Belgische kunstwereld tekent present: Stanislas Lahaut, Stan Van Steendam, Peter Morrens, Johan De Wit, Sofie Muller, Jeffe De Brabandere, Peter De Meyer, Frederik Lizen en Roeland Tweelinckx worden vergezeld van Stief Desmet, Tim Volkaert, Bart Van Steenkiste, Maen Florin, Charlie De Voet, Sylvie Martens, Henry Claeys, Lieven Lefere en Isidoor Goddeeris. Het wordt een boeiende ontdekkingstocht in een oase van rust.


Het tweede luik van de tentoonstelling, in het statige kasteelpark van Ooidonk, is te voet of per fiets te bereiken. Hier wordt een groep gevestigde kunstenaars voorgesteld alsook een special rond de in 2015 overleden Belgisch-Franse kunstenaar Eugène Dodeigne. Klinkende namen als Koen Vanmechelen, Jean-Michel Folon, Kris Martin, Arne Quinze, Philip Aguirre y Otegui, Hanneke Beaumont, Pierre Clerk, Kobe en Etienne Desmet zullen u alle hoeken van het kasteelpark doen (her)ontdekken.


Exhibition Facts


LET’S GET OUT 15 juli – 17 oktober In- & outdoor art festival Kasteel Ooidonk en site Goed De Reables


praktisch Woe. t.e.m. zondag van 10u – 18u € 20 (€ 25 incl. bezoek kasteel Ooidonk).

Kinderen – 7 gratis Een initiatief van Francis Maere Fine Arts Gallery met ondersteuning van onder meer:

Guy Pieters, Geukens & De Vil,

Kristof De Clercq, Barbé Urbain,

Irène Laub Gallery.

Tags:

Comments


bottom of page